Nieuws

25/11/2016 – Freeze update: De eerste mijlpaal is bereikt! Alle deelnemers hebben de eerste meetdag doorlopen! Lees hieronder de vierde nieuwsbrief met een aantal nieuwe bevindingen.

Newsletter4def (1)

18/4/2016 – Freeze update: Lees hieronder de derde nieuwsbrief met een aantal nieuwe bevindingen en Freeze facts over het onderzoek.

Newsletter3

25/2/2016 – Freeze update: Vanaf woensdag 17 februari komen de eerste paar deelnemende aspiranten terug voor het tweede bezoek aan Nijmegen voor het Freeze! Nationaal Politie Onderzoek! De metingen zijn in volle gang!

15/09/2015 – Freeze update: Een tweede nieuwsbrief is gemaakt voor (toekomstige) deelnemende aspiranten met meer informatie over de voortgang van de studie!

Newsletter2.fw

09/04/2015 – Mahur Hashemi, PhD student op dit project, schreef een blog over de drijfveer achter het Freeze! Project: “Politie en de beslissing over leven en dood“. “Wij zijn de eerste politieauto bij een overvalmelding bij een tankstation. Aanvankelijk lijkt alles rustig, maar plotseling staat er een man met een wapen voor ons. Mijn hart bonst en razendsnel trek ik mijn wapen en richt het op de onbekende. Ik kan alleen nog op zijn wapen focussen. Wat moet ik doen: schieten of niet schieten? Een beslissing over leven en dood!”

10/03/2015 – Freeze update: De eerste resultaten van het Freeze! onderzoek zijn binnen! Er zijn al een aantal bevindingen gedaan op basis van de eerste 80 deelnemers. Lees hieronder de nieuwsbrief aan (toekomstige) deelnemende aspiranten.

Newsletter1